advocaat verkeersdelict

Betrokken bij een verkeersdelict?

Vraag raad aan een advocaat verkeersrecht

Raakte u betrokken bij een verkeersongeval? Kreeg u te maken met een snelheidsboete, vluchtmisdrijf of een andere verkeersovertreding? Voor zulke overtredingen maakt de politie meestal een proces verbaal op. Daarna beslist het parket of het tot een minnelijke schikking of dagvaarding komt – afhankelijk van de graad van overtreding. In dat laatste geval zult u voor de rechter moeten verschijnen en is het zinvol om u te laten bijstaan door een advocaat gespecialiseerd in het verkeersrecht.

Van snelheidsovertreding tot vluchtmisdrijf

Was u slachtoffer, of veroorzaakte u zelf een ongeval? Bestuurde u een auto of ging u te voet? Afhankelijk van de aard van uw situatie is het zinvol om een beroep te doen op de expertise en ervaring van een advocaat verkeersrecht. Bij Jef Vermassen & Partners kunt u rekenen op juridische bijstand en advies voor allerlei soorten verkeerskwesties:

  • Snelheidsovertreding
  • Door een rood licht gereden
  • Fout geparkeerd
  • Vluchtmisdrijf na een ongeval
  • Dronkenschap of gelijkaardige toestand
  • Slachtoffer van een verkeersongeval

Advocatenkantoor Vermassen: verkeersrecht en meer

Kreeg u te maken met een verkeersdelict? Dan verleent een advocaat verkeersrecht u de nodige bijstand en advies. Ook voor echtscheidingen, adoptieprocedures, erfenissen en kwesties uit andere rechtsgebieden kunt u terecht bij Jef Vermassen & Partners. Zit u met vragen? Neem dan gerust contact op met ons. Wij overlopen met u graag de mogelijkheden en zoeken samen naar een efficiënte, eerlijke oplossing.

Advocaat verkeersrecht nodig?

Privacy voorkeuren
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.