Disclaimer

Advocatenkantoor Jef Vermassen bv en elk van de advocaten is via de Orde van Advocaten verzekerd voor een bedrag van 2.500.000 EUR en dit bij verzekeraar MS Amlin, via makelaar Vanbreda Risk&Benefits, polis nr. LXX034899, voor wat betreft de burgerlijke beroepsaansprakelijkheid. De advocaten zijn tevens verzekerd inzake extra-contractuele burgerlijke aansprakelijkheid.

Deze waarborg is van toepassing op de gevolgen van daden gepleegd in de hele wereld, voor activiteiten die de verzekerden uitvoeren vanuit hun in België gevestigd kantoor. Zijn echter niet verzekerd, de eisen die tegen de verzekerden ingesteld worden in de VS of Canada, of onder de wetgeving of de rechtsmacht van de VS of Canada vallen.

Door het toevertrouwen van uw dossier aan ons kantoor bevestigt u dat voormelde verzekering voldoende is en aanvaardt u dat de vergoeding van de schade die u lijdt ten gevolge van een (zelfs grove) beroepsfout van de advocaat wordt beperkt tot het bedrag waarvoor de advocaat onder voormelde polis effectief gedekt en verzekerd is.

Indien, om welke reden dan ook, geen uitkering onder de betrokken polis zou plaatsvinden, is de aansprakelijkheid van elk van de advocaten beperkt tot maximaal 2.500 EUR.

Privacy voorkeuren
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.