familierecht advocaat nodig

VERMASSEN & PARTNERS ZIJN ER VOOR U

Advocaat familierecht nodig?

Hoe regelt u het ouderlijke gezag over uw kinderen na een echtscheiding? Welke alimentatiegelden en andere onderhoudsverplichtingen dienen geregeld te worden? Wat met de vereffening of verdeling van eigendommen? Voor kwesties die te maken hebben met het huwelijk en het familieleven kan een advocaat familierecht u bijstaan en ondersteunen. Bij Jef Vermassen & Partners helpen we u graag met veel toewijding verder.

Een advocaat familierecht

Bij Jef Vermassen & Partners kunt u rekenen op de expertise en ervaring van erkende specialisten in bemiddeling in familiezaken. Onze advocaat familierecht zorgt voor advies, bemiddeling en juridische ondersteuning die valt onder de brede waaier aan kwesties die onder het familierecht vallen:

  • Echtscheidingsprocedures
  • Adoptie en afstamming
  • (Familiaal) vermogen, erfenis en andere nalatenschappen
  • Staat van personen en burgerlijke stand

Een tussenoplossing nodig in afwachting van een definitief akkoord? Ook voor voorlopige en dringende scheidingsmaatregelen helpen we u graag verder.

Advocatenkantoor Vermassen: al bijna 50 jaar een begrip in Vlaanderen

Jef Vermassen & Partners zoekt met u naar een oplossing op maat. U kunt altijd rekenen op een vertrouwelijke, efficiënte samenwerking volgens de laatste ontwikkelingen binnen de wetgeving rond familie- en personenrecht. Daarnaast helpen we u met veel toewijding verder voor kwesties uit andere rechtsgebieden, zoals medische ongevallen, jeugdrecht, verkeersdelicten en meer. Zit u nog met vragen over familierecht, of wilt u weten wat wij precies voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met ons. Wij overlopen met u graag de mogelijkheden en werken samen naar een oplossing.

Advocaat familierecht nodig?

Privacy voorkeuren
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.