arbeidsrecht advocaat nodig

Advocaat arbeidsrecht nodig?

Jef Vermassen & Partners zijn er voor u

Bestaat er onduidelijkheid over uw arbeidsreglement? Bent u slachtoffer van pesten op het werk? Een conflict met uw werkgever of met een collega? Misschien kreeg u te maken met een arbeidsongeval of ziekte? Of is de schrapping van een werkloosheids- of invaliditeitsuitkering mogelijks ongegrond gebeurd?

Bepaalde werkgerelateerde problemen kunnen een complexe omvang krijgen. Een advocaat arbeidsrecht kan u helpen om zulke situaties tijdig en bij de oorsprong aan te pakken, te verlichten of op te lossen. Het team van Jef Vermassen & Partners zoekt met u graag naar een waardevolle oplossing.

Van onderwijsrecht tot ontslag en invaliditeit

Bij Jef Vermassen & Partners kunt u terecht voor advies, bemiddeling en juridische ondersteuning rond arbeid en sociale zekerheid:

  • Onderwijsrecht
  • Pesten op het werk
  • Ontslag
  • Arbeidsongevallen
  • Invaliditeit

U kunt altijd rekenen op een kordate, efficiënte en doelgerichte aanpak voor uw probleem. Alleen zo zien we erop toe dat uw belangen grondig behartigd worden.

Advocatenkantoor Vermassen: al bijna 50 jaar een begrip in Vlaanderen

Bemiddeling werkt. Met een advocaat arbeidsrecht kunt u vaak tot een oplossing komen zonder gerechtelijke procedures. Jef Vermassen & Partners helpt u daarnaast met veel toewijding verder voor problemen uit andere rechtsgebieden, zoals echtscheidingen, medische ongevallen, jeugdrecht, verkeersdelicten en meer. Zit u met vragen? Neem gerust contact op met ons. Wij overlopen met u graag de mogelijkheden en werken samen naar een oplossing.

Advocaat arbeids- of socialezekerheidsrecht nodig?

Privacy voorkeuren
Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door op ‘Ok, ik aanvaard’ te klikken ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden van deze website.